Αναρτήθηκε από: Konstantinos | Οκτώβριος 18, 2009

Το επόμενο βήμα μετά από μακρά σιωπή

Το επόμενο βήμα

Στην αρχή του 2009 μία σειρά από γεγονότα που η αναφορά σε αυτά θα ήταν εκτός των ορίων αυτού του blog, με ανάγκασαν ν’ αναζητήσω εναλλακτικές διεξόδους για τη συνέχιση της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Για άλλη μία φορά οι δυνατές σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού που χτίστηκαν σε βάθος χρόνου μέσα από καρποφόρες συνεργασίες  αποδείχθηκαν ισχυρότερες από: σπουδές, εμπειρία κ.λ.π. κατορθώνοντας να διαπεράσουν αυτόν τον παχύ τοίχο από λάσπη που ορθώνεται απέναντι σε όποιον αναζητά επαγγελματικές διεξόδους σε δύσκολες εποχές. Ενα τοίχο από λάσπη που απορροφά και διαλύει αιτήσεις βιογραφικά κι ελπίδες.

Χάρη σε ανθρώπους αξιοπρεπείς, είχα την επιλογή να ενταχθώ εδώ και μερικούς μήνες σ’ έναν μεγάλο οργανισμό όπου είχα την τιμή να εργαστώ και στο παρελθόν, σε μιά ομάδα όπου νοιώθω και πάλι τη χαρά της δημιουργίας.

Αυτούς τους τελευταίους μήνες δεν τολμούσα να γράψω στο blog. Υπήρχε επικοινωνία με αναγνώστες μέσω e-mail για ειδικά θέματα αλλά αν και υπήρχαν θέματα άξια αναφοράς και σχολιασμού, για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν τολμούσα να ξεκινήσω ένα νέο post.

Σήμερα αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα:

Το blog θα συνεχιστεί στα Αγγλικά, διατηρώντας τη βασική φιλοσοφία αναφοράς σε θέματα καινοτομίας στο χρηματοοικονομικό χώρο, αλλά με μία περισσότερο δομημένη προσέγγιση.

Πρακτικά, θα φιλοξενεί το υλικό που θα επεξεργάζομαι στην πορεία εκπόνησης της διαδακτορικής μου διατριβής με τίτλο «Επιχειρηματικά μοντέλα και στρατηγική των τραπεζών στην Ευρώπη»

Η επιλογή της γλώσσας είναι μάλλον προφανής και όσον αφορά στο υλικό, θεωρώ ότι θα παραμείνει εύληπτο για οποιονδήποτε έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα το blog. Δε σκοπεύω να περιοριστώ αυστηρά στη δημοσίευση papers αλλά στον εύληπτο σχολιασμό όλου του σχετικού υλικού, κάτι που θεωρώ ότι θα είναι ενδιαφέρον για όλους.

Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους μας!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: